Oslo Gunerius

Det tradisjonsrike senteret Gunerius ligger ved den nest største trikke-/bussholdeplassen i Oslo og er et av Oslo sentrums mest besøkte sentre.

Gunerius ligger midt i Oslo sentrum. Rett overfor senteret ligger både Oslo City, Oslo Spektrum og flere store hovedkontorer. Guneriuskvartalet strekker seg langs Storgata, Brugata, Stenersgata og Lybekkergaten, og er svært synlig i Oslo sentrum.

MARKED/KUNDEGRUNNLAG

Markedet består av Oslo sentrum med 500 000 innbyggere, i tillegg til alle som reiser inn til Oslo og arbeider i senterets nedslagsfeltet. 40% av de besøkende bruker senteret som en gjennomgang. Målet er å få disse til også å handle.

OMSETNING

Gunerius hadde i 2016 en omsetning på 340 millioner kroner, en oppgang på 2 prosent fra 2015.

BUTIKKMIKS

I 1852 da Gunerius for første gang åpnet dørene for Oslos befolkning, strømmet det til folk fra alle samfunnsklasser. Her gikk man for å skaffe seg livsnødvendigheter, få høre siste nytt og sosialisere, mye likt det folk gjør i dag på Gunerius. Gunerius er i dag et moderne kjøpesenter med rikt butikkutvalg og et godt parkeringstilbud. Senteret har 150 egne p-plasser i p-hus, men det finnes ca. 2 000 parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Noen av våre største butikker:

Nille / Bogerud / Jernia / Kiwi / Shoeday / Vivekes / Skopunkten / Dressmann

Ønsker du lokaler her?
Ta kontakt og vi hjelper deg med å finne riktig lokale til ditt konsept.

35
Antall butikker
9 500 m²
Areal
4,7 mill
Besøkende
340 mill
Omsetning

Nærmiljøet

Gunerius ligger midt i Oslo sentrum. Oslo Sporveier har sitt nest største stoppested rett utenfor senteret, Brugata holdeplass. Rett ved senteret finnes også Oslo S, T-bane og bussterminalen ligger 3 minutter unna.

  • 6 min
  • 11 min
  • 7 min
Gunerius ønsker å fremstå som et fullverdig kjøpesenter hvor man kan handle alt man trenger i hverdagen.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Prisnivå:
Lagerbehov: