Dombås Dombås Senter

Dombås Senter ligger sentralt ved et trafikknutepunkt langs E6 og har et stort tilsig av gjennomfartstrafikk, blant annet stopper mange turistbusser på senterets kafeteria. En utbygging av senteret er under planlegging.

Om senteret

Dombås er i krysset mellom Nord og Sør, Øst og Vest med hovedforbindelse med både bil, buss og tog i alle retninger. Det viktigste knutepunktet på Indre Østland. Det er store utbyggingsplaner på gang for våre eiendommer på Dombås. Senteret eies av LOT Eiendom AS. Besøk senterets nettside på dombassenter.no.

Marked/kundegrunnlag

Dombås Senters viktigste kundegruppe er veifarende, lokalt beboende og turister fra alle land. Statens Vegvesen mener at det passerer ca. 1 million kjøretøy forbi Dombås hver sommer. Ca. 400 000 er tidligere registrert besøkende på et tellepunkt i Frichgården. 

Primærmarkedet er Dovre, Lesja, norske veifarende og utenlandske veifarere. Sekundærmarkedet er Sel, Vågå, Folldal og Oppdal. 

Omsetning

Dombås Senter hadde i 2018 en omsetning på 235 millioner kroner, og har holdt seg stabil siden året før.

Butikkmiks

Dombås Senter har en variert butikkmiks og flere leietakere er også spesialbutikker og har dybdekunnskap innenfor sine områder. 

Noen av de største butikkene:

Coop / Kiwi / Frich’s Kafeteria AS / Vinmonopolet / Apotek 1

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

235 mill
Omsetning (2018)
-
Besøkende (2018)
14
Antall butikker
6 114m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 400
  • Bussparkering 14
  • Toalett/stellerom Ja

Nærmiljøet

Dombås Senter finner du på Sentralplassen i Dombås. Dombås er i krysset mellom Nord og Sør, Øst og Vest med hovedforbindelse med både bil, buss og tog i alle retninger.

  • 2 min
  • 9 min

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Dombås sentrum er hjertet i Dovre og Lesja kommune.