Tromsdalen AMFI Pyramiden

AMFI Pyramiden ligger sentralt til ved innfartsveien til Tromsø, og har tidligere vært kåret til "Årets Kjøpesenter" i Amfi. Flere av butikkene her har tidligere høstet priser for "Årets kremmer" og "Årets handels- og servicebedrift".

Om senteret

AMFI Pyramiden har beliggenhet ved innfartsveien til Tromsø, bare 5 minutter unna Tromsø sentrum. God adkomst inn til senteret og gode bussforbindelser. Besøk senterets nettside på amfi.no/kjopesentre/amfi-pyramiden/.

Marked/kundegrunnlag

Senteret fokuserer på "alle" som viktigste kundegruppe, da det er et bydelssenter for Tromsdalen. Tromsø kommune vokser med omtrent 1 100 personer i året, og Tromsø by er en populær studentby med sine 10 000 studenter. Primærmarkedet til senteret er Tromsø kommune med sine 70 000 innbyggere og omtrent 10 000 studenter. Sekundærmarkedet er kommunene Karlsøy og Balsfjord med til sammen 7 874 innbyggere.

Troms fylke består av 170 000 innbyggere, hvor Tromsø i stor grad er byen man trekker inn til for større innkjøp, og kan sees på som vårt sekundærmarked.

Omsetning

Omsetningen i 2018 var på 555 millioner kroner. 

Butikkmiks

God butikkmiks med hovedvekt på hus, hjem og spesialbutikker. To av butikkene har blitt kåret til "Årets kremmer" i Amfi-kjeden, og en har blitt kåret til "Årets handels- og servicebedrift" i Tromsø by.

Noen av de største butikkene:

Vinmonopolet / Cubus / Vitusapotek / Rema 1000 / H&M / Apotek1 / Pyramiden Sport / Cafe Opus

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

555 mill
Omsetning (2018)
1 241 791
Besøkende (2018)
44
Antall butikker
12 250m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkeringsplasser 400
  • Oppbevaringsbokser Ja
  • Rullestol Ja
  • Stellerom 1.etasje
  • Toaletter 1. og 2.etasje

 

Senteret har egne oppbevaringsbokser til utlån i 1. etasje ved Vinmonopolet. Senteret har også egne rullestoler til utlån. Ta kontakt med Kaffekroken for utlevering av nøkkel. 

 

Nærmiljøet

Senteret ligger i gangavstand til Ishavskatedralen, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og Tromsø sentrum med anløp av både hurtigbåt og hurtigrute. Kort kjøretur til Tromsø flyplass.

  • 0,5 km
  • 1,2 km
  • 7,8 km
  • 3,6 km
  • 3,2 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Mye å glede seg til - alltid!