Nordfjordeid AMFI Nordfjord

AMFI Nordfjord har en sentral beliggenhet i regionssenteret Nordfjordeid, og er et veletablert handelssted. En større ombygning og utvidelse av senteret ble ferdigstilt høsten 2016, og senterets areal er doblet.

Om senteret

AMFI Nordfjord ligger i sentrum av Nordfjordeid, bare et steinkast fra riksveg 15 og E39. Senteret ble ombygd (doblet i areal) i 2016 og omprofilert til AMFI Nordfjord i oktober 2016. Senteret er lokomotivet i bygda og et naturlig samlingssted. Senteret eies av Moengården Vest AS. Besøk senterets nettside på amfi.no/kjopesentre/amfi-nordfjord/.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Nordfjord er et senter for alle - et familiesenter i sentrum av Norfjordeid, som er midt i Nordfjord. Primærmarked: Eid. Sekundærmarked: Gloppen, Stryn, Vågsøy, Hornindal og Bremanger. 40.000 personer bor innen en reiseavstand på 60 min. fra AMFI Nordfjord.

Omsetning

Omsetningen i 2018 var 376 millioner. Senteret hadde en økning på 3,5% fra 2017. 

Butikkmiks

Senteret framstår i dag som et moderne kjøpesenter med et brett utvalg butikker innen de fleste bransjer. Senteret har 26 leietakere og alle butikkene finnes på en flate.

Noen av de største butikkene:

Sport 1 / Vinmonopolet / Extra / Power / Cubus / Vitus Apotek / Dressmann

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

376 mill
Omsetning (2018)
1 064 252
Besøkende (2018)
24
Antall butikker
9 753m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 260
  • Gratis parkering Ja
  • Gavekortautomat Ja
  • Kundeklubb Ja

Det er 260 parkeringsplasser ved senteret, og flere i nærheten i sentrum. Senteret har fire familieparkeringsplasser og 12 HC-plasser.

Nærmiljøet

AMFI Nordfjord ligg ved fjorden i Nordfjordeid sentrum, like ved E39 og Rv15. Adressen er Sjøgata 21, 6770 Nordfjordeid.

  • 0,6 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Hjertet i lokalsamfunnet.