Vestby Wessel Park

Nye og moderne leiligheter i Vestby, rett ved jernbanestasjonen

I sentrum av Vestby, like over veien for jernbanestasjonen, planlegger vi å bygge Wessel Park. Dette vil bli et flott boligprosjekt med litt over 100 selveierleiligheter.

Vi har fokus på godt bomiljø og på å skape variasjon i både leilighetsstørrelser og planløsninger, slik at vi kan tilby leiligheter som passer dine ønsker og behov. Wessel Park vil bestå av alt fra effektive ett-roms leiligheter til store, flotte toppleiligheter med private takterrasser.

Med Wessel Park ønsker vi å bidra til en positivt sentrumsutvikling i Vestby. Det vil bli handel i 1. etasje og kontorer i deler av 2. etasje, dermed vil prosjektet være med på å skape et aktivt og fremtidsrettet sentrum.

Bak prosjektet Wessel Park står det solide samarbeidspartnere: Thon Eiendom, J. I. B. Holding AS og Hamec AS.

Salgsstart for første byggetrinn er oktober 2018.

Ønsker du å vite mer om Wessel Park?

Nærmiljø

Fritt, landlig og urbant

Med Wessel Parks beliggenhet i Vestby sentrum og ved Vestby jernbanestasjon, bor du fritt og landlig men samtidig urbant i en ny og moderne leilighet i et flott bygg. Ikke minst er det kort vei uansett om du ønsker benytte deg av områdets flotte natur eller sette deg på toget til Oslo.

   

Johan Herman Wessel

Wessel Park er oppkalt etter dikteren og forfatteren Johan Herman Wessel (1742-1785), som ble født og vokste opp i Vestby. Han var en av de viktigste litterære skikkelsene i Danmark-Norge på 1700-tallet og har fått flere steder oppkalt etter seg. Mest kjent er Wessels plass ved Stortinget i Oslo. Foto: Daderot.

Kontaktskjema

Jeg er interessert i Wessel Park og ønsker at dere tar kontakt med meg. Felter merket * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.