Vestby

Vestby er en kommune i Follo sør i Akershus. Kommunen består av Vestby sentrum, Son, Hvitsten, Garder og Hølen. Vestby kommune har fokus på trygt oppvekstmiljø. Barnehage- og skoletilbudet er godt utbygd. Det finnes også et bredt spekter av fritidsaktiviteter, blant annet gjennom det store og varierte tilbudet i tilknytning til Vestby Arena.

Nye leiligheter Wessel Park

I boligprosjektet Wessel Park bor du sentralt, moderne, lyst og solrikt – med nærhet til naturen og flotte friluftsområder. Første byggetrinn S4, vil bestå av totalt 49 leiligheter.

Wessel Park er en viktig brikke i sentrumsutviklingen i Vestby. Vi ønsker å skape gode, trygge og grønne bilfrie fellesrom, attraktive private områder for beboerne og inkluderende sosiale møteplasser.

Det gode liv i Vestby Beliggenhet

Flere og flere finner veien til Vestby, en kommune som ser lyst på fremtiden og som blomstrer i takt med befolkningsøkningen.

I landlige og naturskjønne omgivelser finner du alt du kan ønske deg; flotte tur- og rekreasjonsområder, et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstvilkår for barn og unge. 

I tillegg kan Vestby kommune også friste med en flott kystlinje, stort handelstilbud – og ikke minst nærhet til Oslo. Toget inn til Oslo tar kun 34 minutter.