Strömstad Lervik

Skjærgårdsidyll ved svenskekysten nær Strömstad

Thon Eiendom har inngått et samarbeid med VärsåsVillan i Strömstad for å kunne tilby nøkkelferdige fritidshus av god kvalitet. Dersom det finnes andre ønsker i forhold til hva som presenteres, kommer vi på beste mulige måte å prøve og imøtekomme disse.

PRIVAT Visning

Ta kontakt med oss for avtale om visning.

Praktisk informasjon

  • Sted Strømstad, Lervik
  • Pris Fra SEK 1 050 000
  • Tomtestørrelse 829 m² - 993 m²

Ønsker du å vite mer om Lervik?

Velg ditt fritidshus Ulike størrelser og prisklasser

Lervik ligger en drøy times kjøretur fra Oslo – nord for Strømstad nær grensen til Norge. Fritidshusene ligger i nærheten av havet og de fleste har sjøutsikt. Mulig å leie båtplass.

HNH Entreprenad bygger Värsåsvillan og oppdraget deres er tydelig – "Att leverera svenska kvalitetshus byggda av lokala hantverkare." 
Les mer om HNH.

I Lervik kan du bygge følgende hustyper:

Bilder fra Lervik i februar/mars.
1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Fasiliteter

Båtplass og sjøbod

Lervik har fått et nytt bryggeanlegg der alle som kjøper fritidshus får tilbud om å leie båtplass. I tilknytning til brygga er det bygget nye sjøboder. Sjøbodene ligger samlet i et felles hus.

Badestrand og lekeplass

Lervik har en liten sandstrand rett ved brygga – perfekt for hele familien. Det har også blitt bygget en helt ny lekeplass på området. Her finnes det en liten fotballbane, lekeplass med gress og lekeapparater for de minste.

Lervik - Utsikt, Fritidsbolig, Thon Eiendom

Psst...

Lervik ligger 1 time og 10 minutter fra Oslo og kun 15 minutter fra Strömstad.

Nærmiljøet

  • 2,1 km
  • 20,8 km
  • 19,7 km
  • 125 km

Lervik ligger rett over grensa, en drøy times biltur fra Oslo, og blir et av de fineste ferieparadisene nord for Strømstad. Alle fritidshusene ligger nær havet, de fleste fritidshusene har havutsikt –  alle med en herlig skjærgård som nærmeste nabo.

Lervik har en flott beliggenhet for et aktivt friluft- og båtliv i skjærgården. Har du fritidshus i Lervik kan du nyte nærheten til flotte sommeridyller som Hvaler, Skjærhalden, Tisler, Herføl, Sandøyene, Halden, Strömstad og ikke minst Koster.

Meld interesse

Hold deg oppdatert om fremdriften i prosjektet. Felter merket * må fylles ut.

Nye leiligheter på Strømmen Parkodden boligprosjekt

Nye leiligheter med moderne og spennende arkitektur, sentralt på Strømmen med kort gangavstand til Strømmen stasjon og Strømmen Storsenter. 

Les mer om Parkodden