Strømmen

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Skedsmo kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder. togstasjon og Strømmen Storsenter.

Nye leiligheter Strømmen Verksted

Boligprosjektet Strømmen Verksted bygges på den gamle tomten til Strømmen Værksted og vil bli en integrert del av Strømmen sentrum.

Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg.

Første byggetrinn, Støperiet, består av tre bygg som alle ligger hyggelig til langs Sagelva. To av byggene med totalt 50 leiligheter er nå til salgs.

Kort vei til alt Beliggenhet

Strømmen ligger i hyggelige omgivelser i Skedsmo kommune. Fra sentrum av Strømmen tar det tar ca. 6 minutter med bil til Lillestrøm sentrum og ca. 20 minutter med bil til Oslo sentrum og 28 min. med tog til Gardermoen.

Det nye boligprosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet, lett tilgang til badeland og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

Sentralt på Strømmen ligger også et av Norges største kjøpesentre, Strømmen Storsenter, med over 200 butikker.