Svingvoll Skeikampen

Leiligheter i vakre omgivelser på fjellet

Olav Thon Gruppen skal nå utvikle det mest sentrale området på Skeikampen til et av Norges mest ettertraktede fritidsområder.

I tillegg til alpinsenter med eget barneområde, langrennsløper og golfbane, planlegges nye aktivitets- og servicetilbud med blant annet svømmebasseng, plaskebasseng for de minste, innvendig og utvendig boblebad, et stort lekerom, trimrom, kafè og utleieleiligheter. Dette er planlagt åpent til julen 2019.

Samtidig berikes området rundt Skeikampen med stadig nye tilbud både sommer og vinter. Blant annet bygges en ny skistadion og et utvidet sykkeltilbud til glede for både store og små. 

Skeikampen skal utvikles med nye flotte fritidsleiligheter. I tillegg skal eksisterende fritidsleiligheter pusses opp for både utleie og salg.

KOMMER FOR SALG I 2019.

 

  

Ønsker du å vite mer om Skeikampen Høyfjellsenter?

Fritidsleiligheter på Skitorget Kommer for salg før påsken 2019

SALGSTRINN 1, SKITORGET består av syv bygninger med åtte fritidsleiligheter i hver bygning. Skitorget ligger perfekt til, rett ved alpinbakken, langrennsløypene og golfbanen.

I første omgang er det 16 av de nyoppussede fritidsleilighetene som legges ut for salg. Nå har de også fått helt nytt, moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

2-ROMS LEILIGHETER inneholder gang med garderobeplass, flislagt bad med varmekabler, stue, kjøkken og soverom med mulighet for både dobbeltseng og skapseng som gir inntil fire sengeplasser. En sportsbod i kjeller følger med.

3-ROMS LEILIGHETER inneholder gang med garderobeplass, flislagt bad med varmekabler og dusjnisje, stue, kjøkken, soverom og hovedsoverom med mulighet for både dobbeltseng og skapseng som gir inntil 8 sengeplasser. Hovedsoverommet har i tillegg eget flislagt bad med varmekabler. To sportsboder i kjeller følger med. 

Det medfølger biloppstillingsplass til alle leilighetene.

Vi bygger nye leiligheter

Det er snart klart for å sette i gang byggingen av de nye leilighetene på området. De står ferdig før jul 2019 og vi holder deg oppdatert om planlagt salgsstart .

Nærmiljøet

Skeikampen er et vintersportssted ved bygden Skei i Gausdal kommune i Oppland. På 1950-tallet ble Skeikampen Alpinsenter bygget her. Det regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg.

  • Avstander til Skeikampen Høyfjellsenter:
  • Fra Oslo 210 km
  • Fra Gjøvik 80 km
  • Fra Lillehammer 38 km

Kun 2 timer og 45 minutter fra Oslo.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra sør
Følg E6 nordover forbi Lillehammer. Ta av til Gausdal (fv. 255). Følg veien gjennom Segalstad Bru mot Svingvoll. Ta av veien mot venstre ved Svingvoll (Skeisvegen). Følg veien i ca. 10 km til Skeikampen. Følg deretter henvisning til rett sted.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra nord
Følg E6 sørover til Tretten, ta så av mot Gausdal og Skei (fv. 254). Etter 8 km kommer man til Svingvoll. Ta av til høyre mot Skei (Skeisvegen) og følg denne i ca. 10 km til Skeikampen. Følg deretter henvisning til rett sted.

Noe for enhver smak

Skeikampen er en helårsdestinasjon med flott natur rett utenfor døren. Ski, alpint, golf, terrengsykkel, fiske, mulighetene for små og store eventyr venter hele familien.

VÅR | Nyt vårsolen på tur i vakker natur.
1 / 4
SOMMER | Ta en dukkert eller prøv fiskelykken.
2 / 4
HØST | Ha det gøy på to hjul på stier og seterveier.
3 / 4
VINTER | Stå på ski både bortover og nedover.
4 / 4

Thon Hotel Skeikampen

På Skeikampen har Thon Hotels både et fullservicehotell med stor velværeavdeling og leiligheter med selvhushold. Alt ligger i naturskjønne omgivelser med alpinsenter og langrennsløyper i umiddelbar nærhet.

Vakker natur på Skeikampen Blå himmel og sol.

Psst...

Området ligger ca. 800 meter over havet, og er kjent for å være meget snøsikkert!

Meld interesse

Ønsker du å få mer informasjon om fritidsleilighetene på Skeikampen? Meld din interesse i dag!

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.