Skeikampen Skeikampen Høyfjellsenter

Kommer for salg – Fritidsleiligheter i vakre omgivelser

Olav Thon Gruppen skal nå utvikle det mest sentrale området på Skeikampen til et av Norges mest ettertraktede fritidsområder. – Det nye Skeikampen Høyfjellsenter vil være svært attraktivt med et rikt og spennende servicetilbud.

I tillegg til alpinsenter med eget barneområde, langrennsløper og golfbane, planlegges nye aktivitets- og servicetilbud med blant annet svømmebasseng, trimrom, skøytebane, lekeland og sykkel-pump track bane. 

Samtidig berikes området rundt Skeikampen med stadig nye tilbud både sommer og vinter. Blant annet bygges en ny skistadion og et utvidet sykkeltilbud til glede for både store og små. 

Skeikampen Høyfjellsenter skal utvikles med nye flotte fritidsleiligheter. I tillegg skal eksisterende fritidsleiligheter pusses opp for både utleie og salg.

  • Kommune: Gausdal
  • Pris Fra 1 450 000,-
  • Areal: 48 m² til 68,5 m²
  • Rom 2-3

Ønsker du å vite mer om Skeikampen Høyfjellsenter?

Fritidsleiligheter på Skitorget Kommer for salg

SALGSTRINN 1, SKITORGET består av syv bygninger med åtte leiligheter i hver bygning. Skitorget ligger perfekt til, rett ved alpinbakken, langrennsløypene og golfbanen.

2-ROMS LEILIGHETER inneholder gang med garderobeplass,
flislagt bad med varmekabler, stue, kjøkken og soverom med mulighet for både dobbeltseng og skapseng som gir inntil fire sengeplasser. En sportsbod i kjeller følger med.

3-ROMS LEILIGHETER inneholder gang med garderobeplass, flislagt bad med varmekabler og dusjnisje, stue, kjøkken, soverom og hovedsoverom med mulighet for både dobbeltseng og skapseng som gir inntil 8 sengeplasser. Hovedsoverommet har i tillegg eget flislagt bad med varmekabler. To sportsboder i kjeller følger med. 

Det medfølger biloppstillingsplass til alle leilighetene.

Last ned prospekt

Last ned prisliste

Nærmiljøet

Skeikampen er et vintersportssted ved bygden Skei i Gausdal kommune i Oppland. På 1950-tallet ble Skeikampen Alpinsenter bygget her. Det regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg.

  • Avstander til Skeikampen Høyfjellsenter:
  • Fra Oslo 210 km
  • Fra Gjøvik 80 km
  • Fra Lillehammer 38 km

Kun 2 timer og 45 minutter fra Oslo.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra sør
Følg E6 nordover forbi Lillehammer. Ta av til Gausdal (fv. 255). Følg veien gjennom Segalstad Bru mot Svingvoll. Ta av veien mot venstre ved Svingvoll (Skeisvegen). Følg veien i ca. 10 km til Skeikampen. Følg deretter henvisning til rett sted.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra nord
Følg E6 sørover til Tretten, ta så av mot Gausdal og Skei (fv. 254). Etter 8 km kommer man til Svingvoll. Ta av til høyre mot Skei (Skeisvegen) og følg denne i ca. 10 km til Skeikampen. Følg deretter henvisning til rett sted.

Noe for enhver smak

Områdene rundt Skeikampen er mye brukt – både om vinteren og om sommeren. Langrenn, alpint, aking, padling, sykling fiske, golf, tennis og gåturer. Terrenget er variert og tilbudene passer for både store og små.

Thon Hotel Skeikampen

På Skeikampen har Thon Hotels både et fullservicehotell med stor velværeavdeling og leiligheter med selvhushold. Alt ligger i naturskjønne omgivelser med alpinsenter og langrennsløyper i umiddelbar nærhet.

Vakker natur på Skeikampen Blå himmel og sol.

Psst...

Området ligger ca. 800 meter over havet, og er kjent for å være meget snøsikkert!

Video:

Meld interesse

Hold deg oppdatert om fremdriften i prosjektet. Felter merket * må fylles ut.