Skeikampen Skeikampen Høyfjellsenter

Fritidsleiligheter i vakre omgivelser

Olav Thon Gruppen skal nå utvikle det mest sentrale området på Skeikampen til et av Norges mest ettertraktede fritidsområder. – Det nye Skeikampen Høyfjellsenter vil være svært attraktivt med et rikt og spennende servicetilbud.

I tillegg til alpinsenter med eget barneområde, langrennsløper og golfbane, planlegges nye aktivitets- og servicetilbud med blant annet svømmebasseng, trimrom, skøytebane, lekeland og sykkel-pump track bane. 

Samtidig berikes området rundt Skeikampen med stadig nye tilbud både sommer og vinter. Blant annet bygges en ny skistadion og et utvidet sykkeltilbud til glede for både store og små. 

Skeikampen Høyfjellsenter skal utvikles med nye flotte fritidsleiligheter. I tillegg skal eksisterende fritidsleiligheter pusses opp for både utleie og salg.

MER INFORMASJON KOMMER

 

Ønsker du å vite mer om Skeikampen Høyfjellsenter?

Nærmiljøet

Skeikampen er et vintersportssted ved bygden Skei i Gausdal kommune i Oppland. På 1950-tallet ble Skeikampen Alpinsenter bygget her. Det regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg.

  • Avstander til Skeikampen Høyfjellsenter:
  • Fra Oslo 210 km
  • Fra Gjøvik 80 km
  • Fra Lillehammer 38 km

Kun 2 timer og 45 minutter fra Oslo.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra sør
Følg E6 nordover forbi Lillehammer. Ta av til Gausdal (fv. 255). Følg veien gjennom Segalstad Bru mot Svingvoll. Ta av veien mot venstre ved Svingvoll (Skeisvegen). Følg veien i ca. 10 km til Skeikampen. Følg deretter henvisning til rett sted.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra nord
Følg E6 sørover til Tretten, ta så av mot Gausdal og Skei (fv. 254). Etter 8 km kommer man til Svingvoll. Ta av til høyre mot Skei (Skeisvegen) og følg denne i ca. 10 km til Skeikampen. Følg deretter henvisning til rett sted.

Noe for enhver smak

Områdene rundt Skeikampen er mye brukt – hele året. Langrenn, alpint, aking, padling, sykling fiske, golf, tennis og gåturer. Terrenget er variert og tilbudene passer for både store og små.

VÅR | Nyt vårsolen på tur i vakker natur.
1 / 4
SOMMER | Ta en dukkert eller prøv fiskelykken.
2 / 4
HØST | Ha det gøy på to hjul på stier og seterveier.
3 / 4
VINTER | Stå på ski både bortover og nedover.
4 / 4

Thon Hotel Skeikampen

På Skeikampen har Thon Hotels både et fullservicehotell med stor velværeavdeling og leiligheter med selvhushold. Alt ligger i naturskjønne omgivelser med alpinsenter og langrennsløyper i umiddelbar nærhet.

Vakker natur på Skeikampen Blå himmel og sol.

Psst...

Området ligger ca. 800 meter over havet, og er kjent for å være meget snøsikkert!

Kontaktskjema

Jeg er interessert i Skeikampen Høyfjellsenter og ønsker at dere tar kontakt med meg. Felter merket * må fylles ut.

 

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å holde deg oppdatert om fremdriften i prosjektet og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.