Skeikampen Skeikampen Høyfjellsenter

Fritidsleiligheter i vakre omgivelser

Olav Thon Gruppen skal nå utvikle det mest sentrale området på Skeikampen til et av Norges mest ettertraktede fritidsområder. – Det nye Skeikampen Høyfjellsenter vil være svært attraktivt med et rikt og spennende servicetilbud.

I tillegg til alpinsenter med eget barneområde, langrennsløper og golfbane, planlegges nye aktivitets- og servicetilbud med blant annet svømmebasseng, trimrom, skøytebane, lekeland og sykkel-pump track bane. 

Samtidig berikes området rundt Skeikampen med stadig nye tilbud både sommer og vinter. Blant annet bygges en ny skistadion og et utvidet sykkeltilbud til glede for både store og små. 

Skeikampen Høyfjellsenter skal utvikles med nye flotte fritidsleiligheter. I tillegg skal eksisterende fritidsleiligheter pusses opp for både utleie og salg.

Kommer for salg

Ønsker du å vite mer om Skeikampen Høyfjellsenter?

Kommer for salg

De første leilighetene på Skeikampen Høyfjellsenter ligger rett ved alpinanlegget.

Det er to ulike leilighetstyper:
 2-roms på 45 
• 3-roms på 68 

Alle leiligheter får privat sportsbod og utvendig parkeringsplass.

Nærmiljøet

Skeikampen er et vintersportssted ved bygden Skei i Gausdal kommune i Oppland. På 1950-tallet ble Skeikampen Alpinsenter bygget her. Det regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg.

  • Avstander til Skeikampen Høyfjellsenter:
  • 32,03 km
  • 68,53 km
  • 162,43 km

Kun 2 timer og 45 minutter fra Oslo.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra sør
Følg E6 nordover forbi Lillehammer. Ta av til Gausdal (fv. 255). Følg veien gjennom Segalstad Bru mot Svingvoll. Ta av veien mot venstre ved Svingvoll (Skeisvegen). Følg veien i ca. 10 km til Skeikampen. Følg deretter henvisning til rett sted.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra nord
Følg E6 sørover til Tretten, ta så av mot Gausdal og Skei (fv. 254). Etter 8 km kommer man til Svingvoll. Ta av til høyre mot Skei (Skeisvegen) og følg denne i ca. 10 km til Skeikampen. Følg deretter henvisning til rett sted.

Noe for enhver smak

Områdene rundt Skeikampen er mye brukt – både om vinteren og om sommeren. Langrenn, alpint, aking, padling, sykling fiske, golf, tennis og gåturer. Terrenget er variert og tilbudene passer for både store og små.

Thon Hotel Skeikampen

På Skeikampen har Thon Hotels både et fullservicehotell med stor velværeavdeling og leiligheter med selvhushold. Alt ligger i naturskjønne omgivelser med alpinsenter og langrennsløyper i umiddelbar nærhet.

Fasade Wendts Hage

Psst...

Området ligger ca. 800 meter over havet, og er kjent for å være meget snøsikkert!

Meld interesse

Hold deg oppdatert om fremdriften i prosjektet. Felter merket * må fylles ut.