Lørenskog

Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere. Det er ikke så rart når man ser hvilke kvaliteter området har å by på og hva Lørenskog vil bli i fremtiden.

Med sine snart 40 000 innbyggere vokser kommunen i høyt tempo, med klare mål om å utvikle seg videre som et attraktivt sted å bo for stadig flere mennesker, uansett alder og livssituasjon. Sammen med kaféer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.

"Nye Lørenskog sentrum" er et område med bymessige kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser.

Nye leiligheter Skårerløkka

Skårerløkka er et boligprosjekt som består av 95 nye leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant og spennende, luftig, grønt og familievennlig. Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere. Boligprosjektet har 1- til 4-roms leiligheter fra 29 m² til 152 m². 

På Skårerløkka tilbyr vi moderne, lyse og funksjonelle leiligheter med smakfull design og gode kvaliteter.

"Nye" Lørenskog Beliggenhet

Lørenskog er en av landets raskest voksende kommuner. Planene er å skape et moderne bysentrum med yrende gateliv, kaféer, butikker, torg og parker. Det vil være godt tilrettelagt for syklister og gående, og vil ha et enda bedre utbygd kollektivtilbud. Lørenskog har et klart mål om å utvikle seg videre som et attraktivt sted å bo for stadig flere mennesker, uansett alder og livssituasjon.

Fra sentrum av Lørenskog tar det tar ca. 10 minutter med bil til Lillestrøm sentrum og ca. 20 minutter til Oslo sentrum.