Oslo Storotunet i Vitaminveien

Flotte leiligheter til leie i Nydalen

Thon Eiendom bygger 149 flotte utleieleiligheter i Vitaminveien 11. Storotunet ligger i et moderne og urbant område i Nydalen i Oslo – mellom Handelshøyskolen BI og Storo Storsenter. Olav Thon Gruppen utvikler området med Norges største kino, hotell med konferansefasiliteter, barnehage og flere spennende serveringssteder.

Bygg A er nå utleid.
Bygg B står ferdig i januar 2019. 

BYGG A ER NÅ UTLEID

Mer info om utleie for Bygg B kommer. 

Tillegg

Ønsker du å vite mer om Storotunet?

Nærmiljøet

  • 1 min
  • 4 min
  • 6 min
  • 6 min
  • 7 min

Ved Storotunet finnes et rikt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og kaffebarer – i tillegg til flere treningssentre og Norges største kinosenter ODEON Kino.

Offentlig kommunikasjon, barnehager og skoler er i gåavstand til boligene.

Sentralt og populært nærområde

Storotunet ligger midt mellom BI og Oslos største kjøpesenter Storo Storsenter, og er området som binder Nydalen og Storo sammen. Storotunet skal være med på å skape en møteplass og et sentrum i Nydalen. 

Det er kun et par minutters gange til Nydalen hvor Akerselva og nydelige rekreasjonsområder er tilgjengelige. Her finner du også flotte bademuligheter. Det går en fin turvei videre til Maridalsvannet og Nordmarka, og man kan også gå sørover langs Akerselva hele veien til Bjørvika.

Kontaktskjema

Jeg er interessert i å leie en leilighet i Storotunet og ønsker at dere tar kontakt med meg. Felter merket * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Nytt utleieprosjekt Diagonale i Oslo

Nye, flotte studentboliger i Bjørvika sentralt beliggende i Oslo sentrum med gangavstand til restauranter, butikker og kulturelle attraksjoner.