Oslo Studentboliger i Diagonale, Bjørvika

Nye studentboliger til leie i Oslo sentrum

Har du funnet drømmestudiet, har vi drømmeboligen til deg. Nå kan du nemlig sikre deg en bolig i sentrum av fremtidens Oslo. Leilighetene i splitter nye Diagonale er forbeholdt studenter og vil være innflytningsklare i god tid før studiestart høsten 2018. 

Innflytting: August 2018

Finn din leilighet Om studentboligene

 • Antall leiligheter: 308
 • Etasje: 3-10
 • Størrelse: 20-30 m2 (1 person), 30-40 m2 (1 person eller par) og 40-50 m2 (1 person eller par)
 • Priser: Fra kr 6 600,-
 • Alle leilighetene vil ha tilgang til en felles takterrasse med fantastisk utsikt 

Leiekontrakter vil være klare for signering i mai. 
Innflytting fra studiestart 2018.

Bjørvika – Oslos mest innovative bydel

Oslos nye, urbane bydel har en magisk tiltrekningskraft på spennende miljøer og mennesker som tenker nytt om å leve, bo og arbeide. Her finner du et stadig større mangfold av tilbud til fastboende og besøkende, 365 dager i året.

Grensesprengende arkitektur møter verdenskunst, innovasjon møter kulturarv, business møter pleasure og folk møter folk. I Bjørvika formes det moderne Norge. Uansett hvilken utdannelse du tar, får du et nærstudie i moderne byutvikling på kjøpet.

Nå fylles bydelen også med studenter, og du kan bli blant dem.

Kort vei til alt

Supersentralt

 • Bjørvika (buss) 1 min.
 • Oslo S (tog/flytog) 4 min.
 • Jernbanetorget (T-bane) 5 min.
 • SALT 9 min.
 • Sørenga Sjøbad 10 min.
 • Vippa 18 min.

Diagonale består av et kontorbygg og et studentbygg og ligger sentralt i Bjørvika. Gateplanet mellom og rundt byggene er forbeholdt handel og servering. I området finner du et stadig voksende mangfold av kafeer, barer og restauranter i alle varianter og prisklasser.

Blant de nærmeste naboene finner du Operaen, Munchmuseet, Deichmanske og ikke minst Norges største kollektivknutepunkt. Du går til Oslo S på et par minutter, herfra er veien kort enten du har tenkt deg til Blindern, BI eller andre steder i verden.

Nabolaget

Fra leiligheten i Diagonale kan du ta heisen ned i første etasje til Kaffebrenneriet og nyte morgenkaffen. Her finner du også Smoothie Xchange, Døgnvill Burger og mexicanske El Camino.

Naturligvis finner du også et treningssenter i Bjørvika, og på Sørenga kan du leie kajakk eller kaste deg i sjøen på Oslos flotteste badeanlegg. Ekebergparken ligger få minutter unna og byr på både kultur- og naturopplevelser, og på Losæter, like nedenfor, kan du som har grønne fingre utforske urbant jordbruk.

Ønsker du å vite mer om Diagonale?

.

Utviklere/Eierskap

HAV Eiendom AS og Olav Thon Gruppen har delt eierskap i selskapet A9 Palekaia AS med kontorbygget Diagonale og studentbygget (bygget som oppføres vest for kontorbygget).

I partnerskap skal HAV Eiendom AS og Olav Thon Gruppen bygge, eie, og forvalte kontorbygget Diagonale, samt studentboligene, i langsiktig perspektiv. 

Søknadsskjema

Fyll inn skjemaet for å sende din søknad om studentbolig i Diagonale. Du søker på ønsket kategori (tall og bokstav) og vil bli tildelt leilighet ut ifra hva som er ledig. Studentboligene tildeles etter prinsippet "første mann til mølla".

Til info: Søkere som ikke har fått bekreftet plass ennå (f.eks søkere via Samordna Opptak som får svar 15. juli), eller ikke har takket ja til studieplass, må dessverre vente med å søke til dette er i orden.