Næringseiendom

Vår bredde og kompetanse

Med rundt 500 eiendommer i porteføljen tilbyr vi stor bredde. Vår lange erfaring kan hjelpe deg å finne det du trenger av kontor, forretning eller lager.

 

> Tips, råd og inspirasjon

 

Handlegater sentralt i Oslo

Vi har butikklokaler og serveringslokaler i attraktive handlegater sentralt i Oslo som passer både for kjeder og for frittstående konsepter. Bla i prospektet for handlegatene.

> Mer info om handlegatene
Spennende prosjekt i Bjørvika

Olav Thon Gruppen har kjøpt en 50% eierandel i "Diagonale"-prosjektet i Bjørvika i Oslo. Prosjektet er forventet ferdigstilt 2018.

 

> Les mer på diagonale.no
> Se alle aktuelle prosjekter
Kontor til leie

Vi har flest kontorlokaler for utleie i Oslo sentrum, men også i Sandvika, Strømmen, Lillestrøm, Asker, Gardermoen og i Stor-Oslo for øvrig. Vi har i tillegg eiendommer utenfor Oslo som bl.a. i Bergen, Stavanger, Harstad, og Tromsø.

Kontor til leie
Lager til leie

Vi har i tilknytning til våre eiendommer også lagerlokaler som vi leier ut enkeltvis eller i kombinasjon med kontorlokaler. Vi tilbyr flest på Gardermoen, i Asker og Sandvika, men også i noen av våre Oslo-eiendommer.

Lager til leie
Forretningslokaler

Vi har forretningslokaler i flere av våre eiendommer i Oslo og i landet for øvrig. Bare i Oslo sentrum og Bogstadveien har vi over 65.000 kvm som vi leier ut til både kjeder og frittstående konsepter innenfor detalj og bevertning/spisesteder.
 

Forretningslokaler