Attraktive handlegater

Torggata

Denne gaten er den tredje største handlegaten i Oslo etter Karl Johans gate og Bogstadveien. Dette er i hovedsak en gågate og bl.a. Gina Tricot, The Body Shop, Aldo, Clas Ohlson, Kjell & Company og Bianco har butikker her. Nordens største bokhandel på 3 200 m²  ligger i gaten, og er en attraksjon for store og små bokelskere. 

Går du østover i Torggata, mot Grunerløkka, så har den østre delen blitt oppgradert med brostein og omgjort til sykkel- /gågate. Det er kun tillatt kjøring for varelevering. Det har tilkommet mange spennende butikker og spisesteder, som for eksempel Starbucks, Crow Bar og Microbryggeri, Hevn, Lee Jeans, New Era med flere.

Flere nyåpnede butikker

Sport Outlet i Torggata 26-28 har åpnet, med kjente kvalitetsmerker til lave priser. Og på hjørnet av Hausmanns gate/Torggata finner man sykkelkafeen Peleton - oppkalt etter hovedfeltet i et sykkelritt. Her er kafé og sykkelverksted vegg i vegg. Lee Store har åpnet sin første butikk i Norge, og Vans sin første norske Concept Store i Torggata. Vintage Gitar har fått flotte retro-innredede lokaler i Torggata 26-28 som er verdt et besøk. Blomsterbutikken Mustang Sally er også et kjærkomment innslag i Torggata.

Ønsker du lokaler her?

Vi er alltid på søk etter nye og spennende konsepter for området. Ønsker du å leie lokaler i i Torggata kan vi hjelpe deg. 

send e-post til eiendomssjef, John Braastad.

Se film "Fra shady til trendy i Torggata"

Bogstadveien / Hegdehaugsveien

Dette handelsområdet strekker seg fra Parkveien i sør, opp Bogstadveien til Majorstukrysset i nord, og har en årlig omsetning på 3 milliarder kroner.

Ønsker du etablering her?

Vi har mange godt beliggende forretningslokaler i Bogstadveien. Vi har ca. 6.000 kvm totalt, så ta kontakt om du ønsker presentert muligheter for ditt konsept her. Vi ønsker nye og spennende konsepter velkommen hit. Mange har Bogstadveien som førstevalg for etablering i Norge.

Send e-post til direktør næringseiendom, Annette Hofgaard.

Illustrasjonsbilde av Bogstadveien

Frogner

I dette området finnes mange design- og interiørkonsepter, og flere gourmetrestauranter og hyggelige utsalg av gourmetmat. Vi har forretningslokaler i Frognerveien, Vestheimgata med flere.

Ønsker du lokaler her?
send e-post til eiendomssjef, Jøran Nenseth.

Karl Johans gate

Oslos paradegate starter ved Oslo sentralstasjon som er «inngangsporten» til Oslo by.

Karl Johans gate er en folkelig gate hvor man finner både kjedekonsepter og high-end butikker. I Karl Johans gate og i nærområdet finner man også flere kjøpesentre som Oslo City, Byporten, Arkaden, Glasmagasinet, Steen & Strøm, Eger og Paleet.

Ønsker du lokaler her?

Vi har ca. 30.000 kvm med forretningslokaler i Karl Johans gate, og ønsker du etablering i godt beliggende eiendommer kontakt meg.

send e-post til eiendomssjef, John Braastad.

Storgata

Storgata er parallellgaten til Torggata, med konsepter som bl.a. XXL og Eplehuset. I tillegg finner man klesbutikker, apotek, Dolly Dimples og Kaffebrenneriet. Vi har mange spennende konsepter i Strøget som er passasjen mellom Torggata og Storgata. Mono og Angst er populære utelivssteder her.

Ønsker du lokaler her?

Vi har ca. 7.500 kvm med forretningslokaler gatelangs i Storgata. Gaten har nå fått mer handelsareal i nybygget Storgata 14-18 med ca. 4.500 kvm til butikker hvorav G-Max og Standard åpnet høsten 2016.

send e-post til eiendomssjef, Eirik Kildal.

Bjørvika

Det er en ny bydel som nå utvikler seg i Oslo øst; Bjørvika. Miljøet i Bjørvika vil preges av næringseiendom, og ca. 20.000 personer vil ha arbeidsted her (hovedsakelig innenfor finans). Ca. 5.000 boliger, flere restauranter, butikker og kulturelle attraksjoner kommer hit, som bl.a. den nasjonale Operaen, Lambda - det nye Munchmuseet - og Deichmanske bibliotek.

Vi er med på utviklingen i denne nye bydelen med prosjektet Diagonale som ferdigstilles Q1 2018. Dette er et nærings- og boligbygg med ca. 15.000 kvm kontor og 370 boenheter. I tillegg kommer forretningsareal på ca. 3.500 kvm.

Her er det nå gode muligheter for etablering av butikk eller servering i en ny og spennende bydel!

Ønsker du lokaler her?
send e-post til eiendomssjef, Annette Hofgaard.


Etablering i andre byer?

Ønsker du etablering i andre byer som Stavanger, Bergen, Harstad, Tromsø eller Svolvær?

send e-post til John Braastad for mer informasjon.